Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Suwene sampeyan wis ing bisnis?

IHT Energy diadegake ing taun 2019 adhedhasar kabutuhan baterei Lithium sing berkualitas kanggo macem-macem aplikasi.Kita wis sante sukses gedhe, lan saya tambah saka kekuatan kanggo kekuatan.

Kepiye carane bisa duwe baterei kanthi paralel?

Ora ana maksimum teoritis, nanging biasane<15pcs paralel ing aplikasi nyata, amarga baterei IHT Energy ora bisa diukur tanpa wates.Kabeh desain lan instalasi sistem kudu ditindakake dening wong sing nduweni kualifikasi sing cocog, kanthi mesthekake yen dipasang sesuai karo manual, spesifikasi, dokumen garansi lan syarat lokal sing relevan.

Apa sampeyan bisa paralel pirang-pirang lemari?

Ora ana maksimum teoritis, nanging biasane

Inverter, UPS utawa sumber daya apa sing bisa digunakake karo baterei sampeyan?

Baterei IHT Energy dirancang minangka panggantos asam timbal lan bisa diisi utawa dibuwang kanthi meh kabeh piranti pangisi daya utawa discharge sing ora mbutuhake komunikasi baterei.Sawetara conto merek (nanging ora diwatesi) yaiku: Selectronic, SMA (Sunny Island), Victron, Studer, AERL, MorningStar, Outback Power, Midnight Solar, CE+T, Schneider, Alpha Technologies, C-Tek, Projector and lots liyane.

Kepiye cara BMS sampeyan?

BMS nduweni peran penting kanggo nglindhungi baterei saka voltase liwat lan ngisor lan liwat lan ing suhu.BMS uga ngimbangi sel.Sistem iki ngamanake umur baterei lan nambah kinerja baterei.Pangisian daya uga dioptimalake lan siklus ngisi daya lan discharging disimpen ing memori.Data kasebut bisa diwaca ing layar, PC utawa online kanthi sistem Telematika opsional.

Apa bedane karo baterei sampeyan?

Baterei IHT Energy digawe nggunakake sel silinder lan kimia Lithium Ferro-fosfat LFP (LiFePO4).Baterei LiFe, lan Eco P lan PS, duwe BMS internal sing ngidini saben baterei bisa ngatur dhewe.Fitur lan keuntungane yaiku:

Saben baterei ngatur dhewe.
Yen siji baterei mati, liyane tetep daya sistem.
Cocog kanggo aplikasi ing utawa ing kothak, domestik utawa komersial, industri utawa sarana.
Dhuwur Operating Suhu Range.
Kobalt Gratis.
Aman LFP (LiFePO4) kimia lithium digunakake.
Teknologi sel silinder sing kuwat lan kuat digunakake.
Tanpa wates scalable.
Kapasitas scalable.Gampang Digunakake.Gampang Dipasang.Gampang Ngrawat.
Apa prabédan antarane lithium ing baterei lan lithiums sing murub?
Kita nggunakake kimia lithium aman disebut LiFePO4 uga dikenal minangka LFP utawa Lithium Ferro-fosfat.Ora nandhang larian termal ing suhu sing kurang kaya litium basa kobalt.Kobalt bisa ditemokake ing lithium kaya NMC - Nickel Manganese Cobalt (LiNiMnCoO2) lan NCA - Lithium Nickel Cobalt Aluminium Oxide (LiNiCoAIO2).

Apa baterei bisa dipasang ing njaba?

IHT Energy nduweni macem-macem lemari sing kasedhiya kanggo paling akeh instalasi.Seri Rak kita cocog kanggo aplikasi njero ruangan, dene seri tembok daya kita cocog kanggo aplikasi njero ruangan lan ruangan.Desainer sistem sampeyan bakal bisa nuntun sampeyan milih kabinet sing cocog kanggo aplikasi sampeyan.

Apa pangopènan sing kudu dilakoni kanggo baterei?

Baterei IHT Energy pancen bebas pangopènan, nanging waca manual kanggo sawetara rekomendasi sing opsional.