FEATURED

Baterei LiFePO4

LiFePO4 urip dawa Energy racker panyimpenan

Rak baterei kanggo sistem panyimpenan energi omah, sistem modul 48V / 51.2V

LiFePO4 urip dawa Energy racker panyimpenan

FEATURED

Baterei LiFePO4

Paket baterei LiFePO4 51.2V100AH ​​lifepo4

Paket baterei lithium gaya racker 51.2V 100AH ​​19" 5U duwe ukuran standar kanggo instalasi kabinet rak.

Paket baterei LiFePO4 51.2V100AH ​​lifepo4

Gunakake Energi Ijo Seneng Kualitas Urip

Green Energy,Saben Keluarga Digunakake

IHT nduweni sistem operasi sing canggih
ing industri sing nggabungake R&D khusus, manufaktur profesional lan rantai pasokan sing kuwat.

Perusahaan

BABAGAN AWAKE DHEWE

Shenzhen Ironhorse Technology Co., Ltd. minangka pemasok solusi energi sing unggul, wis ngabdi marang pangembangan energi ijo pirang-pirang taun.Bidang produksi utama kita yaiku KITS cadangan energi lan komponen kalebu BATERI Lithium umur panjang, inverter, pengontrol MPPT, kothak distribusi daya.Tank daya 10w-100kw kasedhiya lan solusi sistem tenaga.

  • 电池
  • 锂离子电池
  • 知识产权
  • 电池
  • 2

bubar

PAWARTA

  • Teknologi risiko lan safety baterei lithium ion (2)

    3. Teknologi keamanan Senajan baterei lithium ion duwe akeh beboyo didhelikake, ing kahanan tartamtu saka nggunakake lan karo ngukur tartamtu, padha bisa èfèktif ngontrol kedadean saka reaksi sisih lan reaksi kasar ing sel baterei kanggo mesthekake nggunakake aman.Ing ngisor iki sing kalebu ringkesan yaiku...

  • Teknologi risiko lan safety baterei lithium ion (1)

    1. Risiko baterei lithium ion Baterei lithium ion minangka sumber daya kimia sing mbebayani amarga karakteristik kimia lan komposisi sistem.(1) Aktivitas kimia sing dhuwur Lithium minangka unsur klompok I utama ing periode kapindho tabel périodik, kanthi aktif banget ...

  • Ngomong babagan komponen inti paket baterei-sel baterei (4)

    Cacat baterei lithium wesi fosfat Apa materi duwe potensial kanggo aplikasi lan pangembangan, saliyane kanggo kaluwihan, tombol iku apa materi wis cacat dhasar.Ing saiki, lithium wesi fosfat wis akeh dipilih minangka bahan cathode saka daya lith ...

  • Ngomong babagan komponen inti paket baterei-sel baterei (3)

    Kaluwihan baterei lithium wesi fosfat 1. Peningkatan kinerja safety Ikatan PO ing kristal fosfat wesi lithium stabil lan angel diurai.Malah ing suhu dhuwur utawa overcharge, iku ora bakal ambruk lan generate panas kaya lithium kobalt oksida utawa mbentuk oksida kuwat ...

  • Ngomong babagan komponen inti paket baterei-sel baterei (2)

    Overdischarge kanggo test voltase nul: STL18650 (1100mAh) baterei lithium wesi fosfat daya digunakake kanggo discharge kanggo test voltase nul.Kahanan tes: Baterei STL18650 1100mAh wis kebak kanthi tingkat pangisian daya 0,5C, banjur dibuwang menyang voltase baterei 0C kanthi 1,0C ...